Diensten

Dienstverlening

UTPinfra realiseert complete data infrastructuren. We merken dat de doorslag met betrekking tot de gunning van een project vaak valt of staat in de totaaloplossing. Voordat er een operationeel systeem kan worden opgeleverd gaat er veel aan vooraf omdat alle losse componenten bekabeld aangestuurd worden.

Denk afhankelijk van het project aan grondwerken, op hoogte werken, aansturing en leveren van passend hang- en sluitwerk en/of elektrotechniek in combinatie met de ICT oplossing. Wij organiseren het gehele traject, waardoor u niet langer hoeft te schakelen met verschillende partijen die elk verantwoordelijk zijn voor een afzonderlijke component.

Icon diensten1

Data Bekabeling

Veel apparaten hebben een stabiele netwerkverbinding nodig, daarvoor werkt een kabel nog altijd het beste. Een klein of een groot project: wij zorgen voor een juiste afhandeling zodat uw netwerk optimaal presteert.
Maatwerk glasvezel

Maatwerk glasvezel

UTPinfra levert het juiste type glasvezel voor ieder project. We realiseren zowel inpandige Multi-Mode glasvezel koppelingen maar ook Single-Mode koppelingen tussen verschillende objecten en over lange afstanden.
Icon diensten 5

Netwerk oplossingen

Een bedrijfsnetwerk moet storingsvrij, snel en betrouwbaar zijn. Naast databekabeling bieden wij complete netwerk oplossingen aan, zodat elk bedrijf 100% kan vertrouwen op de netwerkinfrastructuur.
Icon diensten 2

Wi-Fi Oplossingen

Wi-Fi is voor veel bedrijven erg belangrijk. Daarnaast worden er tegenwoordig steeds hogere eisen gesteld aan een Wi-Fi netwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van een veilig en betrouwbaar licentievrij Wi-Fi netwerk voor uw bedrijf.
Straalverbinding

Straalverbinding

Geen mogelijkheid om een bekabelde verbinding te realiseren? PTP of PTMP oplossingen bieden een stabiel draadloos alternatief. Vereiste is een vrije zichtlijn zodat de straalzenders met elkaar kunnen verbinden.
Icon diensten 6

Camera Beveiliging

Voorzie uw object van camerabewaking en schrik criminelen af. Hierdoor wordt in veel gevallen inbraak voorkomen. Activiteiten zijn eenvoudig 24/7 te monitoren. Mocht er toch een voorval zijn dan beschikt u over video-opnamen die fungeren als geldig bewijsmateriaal.
Video Intercom

Video Intercom

We leveren en installeren video intercomsystemen op basis van IP. We hebben de kennis en expertise om deuren/toegangshekken te voorzien van aansturing. Upgraden en vervangen van verouderde 2-draads systemen behoort tot de mogelijkheid.
Icon diensten 3

Inbraak preventie

Continu grip op de beveiliging van uw woning of bedrijfspand? Wij werken met een betrouwbaar, praktisch beveiligingssysteem dat gemakkelijk kan worden uitgebreid naar een meldingssysteem voor inbraak-, brand- en overstromingen.
Service & Support svg

Service & Support

Maak gebruik van onze kennis en expertise, altijd en overal een oplossing. UTPinfra staat het hele jaar door voor u klaar. Om ervoor te zorgen dat uw ICT-omgeving optimaal presteert kunnen wij uw omgeving monitoren via ons eigen platform.
Icon diensten 7

VoIP telefonie

Een telefoon moet gewoon werken. Met VolP telefonie is uw bedrijf altijd goed bereikbaar, zowel op kantoor als onderweg. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van complete VolP telefonie oplossingen zodat u daar geen tijd aan hoeft te besteden.
Site survey

Site Survey

Wi-Fi is tegenwoordig een must. Het plaatsen van een access point is niet lastig, maar waar moet deze komen, hoeveel hebben we er nodig en zijn er storing bronnen in de buurt aanwezig. Allemaal vragen waar u met een site survey antwoord op krijgt.
Patchkast

Patchkast

Een opgeschoonde patchkast is niet alleen overzichtelijk, maar helpt u ook bij het oplossen of voorkomen van problemen. Overbodige kabels en componenten blijven vaak achter en nieuwe worden erbij geplaatst. UTPinfra helpt u om het overzicht in uw patchkast terug te krijgen.

Neem vrijblijvend contact op

“UTPinfra levert passende en hoogwaardige maatwerkoplossingen voor verschillende doelgroepen. UTPinfra biedt diensten aan binnen de zorg, het onderwijs, MKB, retail, hospitality, warehousing, recreatie, office en overheid.”

UTPinfra

Tim and Paul no background webp scaled

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.