Video Intercom

Video-intercomsysteem voor uw bedrijf

UTPinfra levert en installeert video-intercomsystemen. We installeren meestal video-intercoms op basis van IP. Indien gewenst vervangen of upgraden we ook bestaande intercom systemen met 2-draads- en 4-draads technologie.

UTPinfra levert en installeert video-intercomsystemen die optioneel ook kunnen worden voorzien van extra functies. Bijvoorbeeld aansturing van een deur/poort of toegangshek. Mi-Fare of NFC technologie toevoegen aan het systeem waardoor u kaarten of tags kan inlezen en gasten of werknemers bepaalde tijden/periodes of continu autorisatie hebben om het pand te betreden.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u werken met een gemotiveerd en vastberaden team met een groot netwerk aan onderaannemers. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

De voordelen van een video-intercomsysteem

Een intercomsysteem kan een waardevolle toevoeging zijn voor de veiligheid van uw bedrijfspand of woning. Of u nu op zoek bent naar een manier om te communiceren met andere delen van een gebouw of controle wilt hebben over de toegang, UTPinfra heeft de juiste kennis om het gehele traject te begeleiden en te realiseren.

Met ons video-intercomsysteem kunt u eenvoudig bezoekers identificeren en communiceren met mensen die zich buiten of ergens anders binnen het gebouw bevinden. Stel u voor dat u een bezoeker ziet via de videofunctie en met hen kunt praten voordat u de deur op afstand opent. Dit verbetert de beveiliging en voorkomt ongeautoriseerde toegang.

Bovendien zorgt ons video-intercomsysteem voor snelle en efficiënte communicatie. U kunt oproepen beantwoorden of andere binnenposten binnen het gebouw bellen. Of het nu gaat om het communiceren met uw buren of andere aanwezige personen, u kunt moeiteloos verbinding maken en informatie uitwisselen.

Ons gebruiksvriendelijke video-intercomsysteem biedt ook de mogelijkheid om op afstand toegang te verlenen aan bezoekers en/of medewerkers, zonder dat een fysieke ontmoeting nodig is. Dit bespaart waardevolle tijd voor zowel de bezoeker als uzelf.

UTPinfra heeft met succes video-intercomsystemen geïnstalleerd bij tal van tevreden klanten. Onze expertise en toewijding staan garant voor hoogwaardige oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Ontdek hoe UTPinfra u kan helpen bij het realiseren van een professioneel video-intercomsysteem dat perfect aansluit op de behoeften van uw bedrijf.

Referenties

Klanten aan het woord

Quote green
Quote green left

Neem vrijblijvend contact op

“UTPinfra levert passende en hoogwaardige maatwerkoplossingen voor verschillende doelgroepen. UTPinfra biedt diensten aan binnen de zorg, het onderwijs, MKB, retail, hospitality, warehousing, recreatie, office en overheid.”

UTPinfra

Tim and Paul no background webp scaled

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.