Data Bekabeling

Hoogwaardige databekabeling

Een stabiel en goed functionerend netwerk begint met een hoogwaardige databekabeling. Bij UTPinfra zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van netwerk- en databekabeling van de hoogste kwaliteit. Met onze uitgebreide expertise en betrouwbare diensten ontzorgen wij u volledig en regelen wij alles van begin tot eind.

Bij UTPinfra geloven we in het bieden van kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Waarom kiezen voor UTPinfra? Onze experts werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen voor een vakkundige installatie om optimale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Bovendien bieden wij concurrerende tarieven en leveren we al meer dan 9 jaar lang uitstekende service aan tevreden klanten.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u werken met een gemotiveerd en vastberaden team met een groot netwerk aan onderaannemers. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Hoogwaardige databekabeling

Een netwerkkabel, ook wel bekend als een UTP-kabel, vormt de basis van een solide netwerk. Voor grotere afstanden maken we gebruik van glasvezelkabels. Bij UTPinfra voldoen al onze installaties aan de CPR-normering, ook bekend als de NEN 8012-norm. Deze normen zijn essentieel voor de veiligheid en kwaliteit van de bekabeling, waardoor u met een gerust hart kunt vertrouwen op onze diensten.

Onze lijst met diensten omvat onder andere:

 • Professionele installatie van een geheel nieuw netwerk, inclusief planning, bekabeling en configuratie.
 • Realiseren van bekabeling volgens uw specifieke vereisten, waaronder CAT6, CAT6A, CAT7/8, UTP, FTP en STP.
 • Installatie en periodiek onderhoud van netwerken om optimale prestaties en betrouwbaarheid te waarborgen.
 • Trekken en afwerken van extra kabels voor uitbreidingen of aanpassingen in uw netwerk.
 • Montage van patchpanelen om een gestandaardiseerde en betrouwbare connectiviteit te realiseren.
 • Uitbreiding van uw netwerkbekabeling om nieuwe gebruikers, afdelingen of gebouwen te kunnen bedienen.
 • Numeriek maken van de infrastructuur, zodat u snel en eenvoudig de juiste verbindingen kunt identificeren.
 • Grondige doormeting van de bestaande netwerkbekabeling om zwakke punten of manco’s op te sporen en te verhelpen.
 • Professionele aanleg van kabelgoten om bekabeling georganiseerd en veilig te houden.
 • Professionele inrichting van patchkasten voor een overzichtelijke en gestructureerde netwerkomgeving.
 • Opschonen van bekabeling en opschonen van patchkasten.
 • Afwerken van telefonie- en netwerkkabels om een professionele uitstraling te garanderen.
 • Graafwerkzaamheden voor het leggen van ondergrondse bekabeling, waarbij we zorgvuldig te werk gaan om schade aan bestaande infrastructuur te voorkomen.
 • Verplaatsen van telefoontoestellen en verbindingen om uw communicatie-infrastructuur naadloos aan te passen aan uw behoeften.
 • Volledige verhuizing van uw ICT-infrastructuur, inclusief pc’s, servers en telecomomgevingen, met minimale downtime en maximale efficiëntie.
 • Levering van afdekmaterialen in diverse soorten, maten en kleuren om uw bekabeling esthetisch te integreren in de omgeving.

 .
Bij UTPinfra streven we naar maximale klanttevredenheid en stellen we uw behoeften centraal. Onze ervaren specialisten staan klaar om aan al uw bekabeling behoeften te voldoen en uw netwerk naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw netwerk- en databekabelingsproject te bespreken. Wij bieden u de best mogelijke oplossingen.

Referenties

Klanten aan het woord

Quote green
Quote green left

Neem vrijblijvend contact op

“UTPinfra levert passende en hoogwaardige maatwerkoplossingen voor verschillende doelgroepen. UTPinfra biedt diensten aan binnen de zorg, het onderwijs, MKB, retail, hospitality, warehousing, recreatie, office en overheid.”

UTPinfra

Tim and Paul no background webp scaled

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.