Inbraak preventie

Bescherm uw huis of bedrijfspand tegen inbraken

Bescherm uw huis of bedrijfspand met het geavanceerde alarmsysteem van UTPinfra!
Een veilige woon of werkomgeving is van het groot belang en verdient de beste bescherming die er is. UTPinfra begrijpt dat als geen ander en wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw woning of bedrijfspand afsluit.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u werken met een gemotiveerd en vastberaden team met een groot netwerk aan onderaannemers. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Het geavanceerde alarmsysteem van UTPinfra

Waarom zou u kiezen voor het alarmsysteem van UTPinfra? Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die ons onderscheiden van de rest:

  1. Ongeëvenaarde detectietechnologie: Ons alarmsysteem maakt gebruik van de nieuwste bewegingsdetectie sensoren om verdachte activiteiten direct te detecteren. Of het nu gaat om een inbraakpoging of een mogelijke noodsituatie, ons systeem reageert onmiddellijk en stuurt een waarschuwing naar uw smartphone of particuliere alarm centrale. Dankzij geavanceerde fotodetectie kunnen verdachte situaties snel worden geverifieerd, waardoor en een snelle respons van Politie mogelijk is.
  2. Volledige in control: Met ons alarmsysteem bent u altijd verbonden met uw object, waar u ook bent. Via een gebruiksvriendelijke mobiele app kunt u het systeem op afstand bedienen, realtime meldingen ontvangen en zelfs live videostreams bekijken van de beveiligingscamera’s die we aanbieden. Tevens kunt u met de app andere elektrische apparaten in uw pand aansturen, zodat u altijd de controle heeft.
  3. 24/7 professionele monitoring: U hoeft zich geen zorgen te maken over het missen van een alarm. Ons alarmsysteem wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord door ons ervaren team van beveiligingsexperts. Bij een alarmmelding nemen zij direct actie en waarschuwen de juiste hulpdiensten inclusief politie, dankzij de integratie met Politie Live View.
  4. Maatwerkbeveiliging: Ons alarmsysteem biedt niet alleen bescherming tegen inbraken, maar ook extra maatregelen in noodsituaties. Met één druk op de knop kunt u een SOS/Overval alarm activeren, waarbij ons systeem onmiddellijk reageert en de juiste autoriteiten waarschuwt, zodat u snel hulp krijgt wanneer u dat het meest nodig heeft. Bovendien biedt ons alarmsysteem de mogelijkheid om een rookgordijn te activeren bij een inbraakpoging. Dit creëert een verwarrende en ontmoedigende omgeving voor indringers, waardoor de kans op schade en diefstal wordt geminimaliseerd.
  5. Maar daar stopt het niet. Ons alarmsysteem kan verder worden uitgebreid met handige functies zoals onderling verbonden rookmelders en waterlek detectie. De rookmelders zijn met elkaar verbonden, waardoor in het geval van rookontwikkeling in één ruimte alle rookmelders in uw object geactiveerd worden en u direct gewaarschuwd wordt en kostbare seconden worden bespaard in noodsituaties. Bovendien biedt ons systeem waterlek detectie, waardoor u tijdig gewaarschuwd wordt bij de detectie van waterlekkage. Deze functie kan onmiddellijk waarschuwen voor potentiële waterschade, zodat u snel kunt ingrijpen en de nodige maatregelen kunt nemen om verdere schade te voorkomen.

 

Ons alarmsysteem biedt u de gemoedsrust en zekerheid die u verdient. Neem contact op om meer te weten te komen over onze oplossingen en ontvang een gratis adviesgesprek.

Referenties

Klanten aan het woord

Quote green
Quote green left

Neem vrijblijvend contact op

“UTPinfra levert passende en hoogwaardige maatwerkoplossingen voor verschillende doelgroepen. UTPinfra biedt diensten aan binnen de zorg, het onderwijs, MKB, retail, hospitality, warehousing, recreatie, office en overheid.”

UTPinfra

Tim and Paul no background webp scaled

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.