UTP_INFRA_header

Netwerk oplossingen

U bent hier:Diensten/Netwerk oplossingen

Offerte aanvragen

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.

Netwerk oplossingen

Naast de data bekabeling bieden wij ook complete netwerk oplossingen. Voor ieder bedrijf is een goed en stabiel netwerk van groot belang. Uw bedrijf is in de loop der tijd steeds afhankelijker geworden van de netwerkinfrastructuur. Uitval van een verbinding of apparatuur kan er toe leiden dat er medewerkers of processen stil komen te staan, met alle gevolgen van dien. UTPInfra begrijpt als geen ander hoe cruciaal een goede infrastructuur voor uw bedrijf is. Wij denken graag met u mee in technische casussen en komen altijd met een passend advies.

Netwerk design:

netwerk-design-img

Netwerkontwerp op maat:

Blueprint voor jullie netwerkinfrastructuur door onze netwerk-architecten, is altijd maatwerk. De mogelijkheden voor verbindingen (snelheid en latency) worden op locatie onderzocht en in het ontwerp meegenomen. Eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer, is ons uitgangspunt, met maximale inzet van functionaliteit.

Omdat we leverancier onafhankelijk zijn, kunnen we objectief adviseren over alle mogelijkheden. Wanneer jullie al wel in gesprek zijn met een leverancier kunnen we ook in samenwerking met hen een ontwerp opstellen.

Afhankelijk van jullie wensen, maken we de beste afweging tussen stabiliteit, flexibiliteit, beheersbaarheid en minimale server- en licentiekosten. Uiteindelijk kiezen jullie voor het gewenste design, dat we vervolgens implementeren.

Netwerkbeheer:

DE BASIS VOOR WERKPLEKKEN

Alle apparaten binnen een onderneming communiceren met elkaar via een netwerk. Om deze digitale communicatie vlot te laten verlopen heeft UTPinfra de beste netwerkbeheerders in dienst. Deze netwerkbeheerders zorgen er ook voor dat het netwerk voldoende capaciteit heeft en voorzien is van een zeer betrouwbare beveiliging.

Uitbesteden netwerkbeheer en onderhoud:

netwerk-img-02

Het uitbesteden van het beheer van uw netwerk heeft veel verschillende voordelen. Zo bent u altijd verzekerd van een goed onderhouden netwerk en heeft u bedrijfszekerheid. Schakelt u een netwerkbeheerder van UTPinfra in, dan ontwerpt, implementeert, onderhoudt, beheert en beveiligt deze al uw bedrade en draadloze netwerken. Onze netwerkbeheerder zorgt ervoor dat uw bedrijf te allen tijde online en bereikbaar is. Het netwerk is immers het hart van uw IT infrastructuur. Daarnaast heeft het uitbesteden van uw netwerkbeheer nog veel meer voordelen, zoals:

  • U kunt zich blijven focussen op uw core business, zonder afgeleid te worden door IT zaken zoals niet werkende software of een computer die traag is.
  • U hoeft zelf niet te zorgen voor geschikt personeel en het uitzetten van vacatures. Dit is erg prettig als u geen kennis heeft van IT zaken en dus ook niet goed weet welke kwaliteiten een netwerkbeheerder moet bezitten.
  • Kostenbesparing kan ook een groot voordeel zijn.

Volledige ontzorging:

Het grootste voordeel van het uitbesteden van netwerkbeheer is toch wel dat u volledig ontzorgd wordt. Wij zorgen ervoor dat de IT infrastructuur van uw bedrijf probleemloos blijft functioneren. Of het nu gaat om enkel systeembeheer, support, het implementeren van software of voip of het onderhoud ervan, onze specialisten ondersteunen u op het gehele ICT vlak. Onze netwerkbeheerders zijn gevestigd in utrecht, maar rijden door het hele land om u van dienst te kunnen zijn. Het is niet altijd noodzakelijk om bij uw bedrijf langs te komen, vaak kunnen we de problemen ook op afstand oplossen. Dit kost voor beide partijen minder tijd en het probleem is binnen no-time opgelost. Zo bieden we u altijd een oplossing op maat.

Al onze netwerkbeheerders zijn geschoold en gecertificeerd. Ze zijn bekend met merken als Cisco, HP, Unifi, Ga voor zekerheid en veiligheid voor uw bedrijf en houd de ICT motor draaiende!

Het bedrijfsnetwerk zorgt ervoor dat alle apparaten met elkaar kunnen communiceren. PC’s, laptops, telecom, camera’s, printers en modems staan allemaal in contact met elkaar. Onze netwerkbeheerders zorgen voor een goed ontwerp en onderhouden dit vervolgens proactief. Zo zijn gebruikers altijd verzekerd van de maximale gebruiksvriendelijk- en veiligheid.

Wij kunnen netwerken opbouwen vanaf het nulpunt, zoals bijvoorbeeld na een verhuizing. Maar wij pakken ook bestaande netwerken aan. Met onze slimme netwerkoplossingen richten we ze efficiënter en duurzamer in zodat alle apparaten naadloos met elkaar kunnen samenwerken.

Een optimaal beveiligd netwerk voor maximale zekerheid

Wij zorgen ervoor dat netwerken beschermd zijn tegen malware, virussen en hackers. En dit doen we natuurlijk op de achtergrond. Onze beveiligingsstrategie zorgt ervoor dat ongenode gasten buiten de deur blijven zonder in te leveren op gebruiksgemak. Wij bewaken de updates, patches en netwerkbelasting zodat gebruikers ongestoord kunnen werken. Netwerkbeheerders van UTPinfra verzorgen jouw gehele bedrijfsnetwerk.

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 030 2374005 of door te mailen naar info@utpinfra.nl

Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvragen

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.

Neem contact op

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.