Straalverbinding

Straalverbinding voor uw bedrijf

Wanneer het niet mogelijk is om een bekabelde verbinding te realiseren bestaat de mogelijkheid om een stabiele draadloze verbinding op te zetten in de vorm van een straalverbinding. Vereiste is wel dat er een vrije zichtlijn is tussen radio a en b.

Draadloze straalverbindingen ofwel Point to Point/ Point to Multi point verbindingen zijn de ideale keuze vanwege hun snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Met onze draadloze straalverbindingen kunt u moeiteloos gegevens verzenden en ontvangen met hoge snelheden, zonder dat bekabeling of fysieke obstakels een belemmering vormen.

Of het nu gaat om het verbinden van afgelegen gebouwen, het creëren van betrouwbare back-up verbindingen of het uitbreiden van uw huidige netwerk, draadloze straalverbindingen bieden de perfecte oplossing.
We begrijpen dat elk project uniek is, UTPinfra streeft ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke eisen voldoen.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u werken met een gemotiveerd en vastberaden team met een groot netwerk aan onderaannemers. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Wat kan UTPinfra voor u betekenen?

Allereerst voeren we een grondige analyse uit van uw huidige netwerk infrastructuur en specifieke behoeften. Vervolgens ontwerpen we een op maat gemaakte straalverbinding die naadloos integreert met uw bestaande systemen. Dankzij onze hoogwaardige apparatuur en geavanceerde technologieën bent u verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Daarnaast biedt UTPinfra uitgebreide installatie- en implementatiediensten om ervoor te zorgen dat uw straalverbinding snel operationeel is. Onze deskundige engineers zorgen voor een vlekkeloze installatie en configureren de verbinding volgens uw specifieke vereisten. Gedurende het hele proces begeleiden we u en bieden we indien nodig training en technische ondersteuning.

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar een langdurige samenwerking en bieden daarom ook onderhouds- en ondersteunende diensten aan. Ons team van ervaren technici staat altijd paraat om eventuele problemen op te lossen, software-updates uit te voeren en uw draadloze straalverbinding optimaal te laten presteren.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een PTP ofwel straalverbinding.

Referenties

Klanten aan het woord

Quote green
Quote green left

Neem vrijblijvend contact op

“UTPinfra levert passende en hoogwaardige maatwerkoplossingen voor verschillende doelgroepen. UTPinfra biedt diensten aan binnen de zorg, het onderwijs, MKB, retail, hospitality, warehousing, recreatie, office en overheid.”

UTPinfra

Tim and Paul no background webp scaled

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.