Wie zijn wij

Wie zijn wij

Als opdrachtgever, adviseur of als installateur kunt u bouwen op onze interne kennis en oplossingen. Of het nu gaat om nieuwbouw-, uitbreiding- of een renovatieproject, de specialisten van UTPinfra denken graag met u mee tijdens het gehele traject. Met onze maximale kennis en expertise staan wij u graag bij. Wij werken niet voor u maar met u. Uw project zien we als ons project en wij zullen er alles aan doen om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u werken met een gemotiveerd en vastberaden team met een groot netwerk aan onderaannemers. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

icon wie zijn wij 1

Het begin

UTPinfra is in juni 2015 opgericht om bedrijven te voorzien in totaaloplossingen voor ICT omgevingen, beveiliging en luchtmonitoring. Het bedrijf bestaat uit gemotiveerde ondernemers met ieder een eigen specialisme. Iedereen blijft zijn kennis vernieuwen zodat we u nu, en in de toekomst op de beste en meest efficiënte manier van dienst kunnen zijn.

icon wie zijn wij 2

Onze missie

Ondernemen zit in ons DNA. De afgelopen jaren hebben wij ons actief bezig gehouden met het online verkopen van verschillende merken en elektronische apparatuur. Wij zijn officiële leverancier van alle merken die we aanbieden. Wij zijn van mening dat er altijd een gezamenlijke oplossing mogelijk is om aan alle gestelde eisen en wensen te voldoen.

icon wie zijn wij 3

Doelgroep

UTPinfra heeft passende apparatuur voor veel verschillende doelgroepen. Wij werken onder andere binnen het onderwijs, de zorg, retail, hospitality, warehousing, recreatie, office en voor de overheid. Heeft u interesse, maar valt uw bedrijf buiten een van deze branches? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

UTP infra icon 1

Onze kennis

Video informatie en communicatie systemen worden steeds ingewikkelder en vergen daardoor steeds meer kennis van zaken. Om voor u een serieuze partner te kunnen zijn, zowel in de ontwerpfase als in de uitvoering, voelen wij ons verplicht om een hoog kennis niveau te hebben en te behouden.

UTP infra icon 2

Praktisch en nuttig

Wij hanteren zowel een praktische en nuttige aanpak. Naast het bijhouden van onze algemene kennis, volgen wij ook de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Behalve inhoudelijke kennis hebben we ook veel praktijk ervaring in huis. In alle fases van het project kunnen en willen wij u van dienst zijn.

UTP infra icon 3

Waar draait het om

Het draait allemaal om de totaaloplossing. Wij beperken ons niet tot het leveren van wat losse producten maar zetten wij in op een volledig geïnstalleerd en geprogrammeerd systeem van hoogwaardige en duurzame producten, en tevens het onderhoud wat hierbij komt kijken.

UTP infra icon 4

Klanttevredenheid

Wij zijn een betrouwbare partner dit houden we ons voor bij alles wat we doen. We komen onze afspraken na en leveren de hoge kwaliteit die we beloofd hebben. Wij zorgen ervoor dat onze klanten de beste ondersteuning krijgen die wij kunnen leveren.

Neem vrijblijvend contact op

“UTPinfra levert passende en hoogwaardige maatwerkoplossingen voor verschillende doelgroepen. UTPinfra biedt diensten aan binnen de zorg, het onderwijs, MKB, retail, hospitality, warehousing, recreatie, office en overheid.”

UTPinfra

Tim and Paul no background webp scaled

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.

Vacatures