VoIP telefonie

Volledig voor-geconfigureerd VoIP centrale: Plug & call

Bellen en gebeld worden? Daar willen we eigenlijk niet over nadenken. Telefonie moet werken. Zonder gedoe. Veel VoIP centrales zijn omslachtig. Bijvoorbeeld omdat er vaak wijzigingen plaatsvinden binnen het platform zoals instellingen of aanpassingen.

Bovendien wordt u als klant met opties geconfronteerd (hoe vaak logt u in op uw router of firewall?) die hoofdbrekens kunnen opleveren. De UTPinfra VoIP centrale werkt altijd. Voor al uw medewerkers en op alle plekken en locaties. Bovendien wordt het platform continu doorontwikkeld. U bent (en belt) dus altijd up to date.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u werken met een gemotiveerd en vastberaden team met een groot netwerk aan onderaannemers. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Gemak dient de mens

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander TCP/IP medium gebruikt om spraak te transporteren. Deze technologie maakt telefonie op datanetwerken mogelijk en voegt de voorheen traditionele werelden van spraak en data samen.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van totale telefonie oplossingen. Wij bieden u een totaaloplossing en besparing op uw huidige belkosten. Doordat u geen actieve apparatuur behalve een toestel nodig heeft, bespaart u niet enkel op de aanschafkosten maar ook op stroomgebruik. U minimaliseert de kans op uitval van uw telefooncentrale, aangezien deze in het datacenter staat en redundant is uitgevoerd.

De UTPinfra Voice over IP centrale werkt met alle toestellen. Op kantoor, thuis en onderweg, want mobiel wordt volledig ondersteund. U bepaalt dus zelf welke collega’s met welk type toestel werken. En ja, dat kan ook een computer zijn, want met onze software worden computers onderdeel van de belgroep.

De VoIP telefooncentrale die UTPinfra aanbiedt is geautomatiseerd en makkelijk in te richten. De toestellen worden razendsnel en volledig voor geconfigureerd verzonden vanuit ons gerobotiseerde magazijn. Wilt u dat we toestellen bij medewerkers thuis of juist op meerdere kantoorlocaties bezorgen? In-house logistiek betekent dat we volkomen flexibel zijn.

Referenties

Klanten aan het woord

Quote green
Quote green left

Neem vrijblijvend contact op

“UTPinfra levert passende en hoogwaardige maatwerkoplossingen voor verschillende doelgroepen. UTPinfra biedt diensten aan binnen de zorg, het onderwijs, MKB, retail, hospitality, warehousing, recreatie, office en overheid.”

UTPinfra

Tim and Paul no background webp scaled

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.