Wi-Fi Oplossingen

Wi-Fi-oplossingen voor uw bedrijf

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan draadloze netwerken. UTPinfra ontwerpt en realiseert passende en stabiele Wi-Fi-installaties. Voor iedere omgeving bieden wij een op maat gemaakte oplossing om uw ICT-toepassingen te integreren in een veilig en betrouwbaar draadloos netwerk.

UTPinfra voert voorafgaand aan het advies een grondige inventarisatie uit van uw wensen, zoals de prestaties en stabiliteit van het netwerk. Belangrijke factoren zijn onder andere het aantal actieve gebruikers in combinatie met de aanwezige apparatuur, evenals het identificeren van mogelijke storingsbronnen.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u werken met een gemotiveerd en vastberaden team met een groot netwerk aan onderaannemers. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Op maat gemaakte Wi-Fi oplossingen

Met uw wensen in gedachten voeren wij afhankelijk van de omvang van het project een pre-deployment of on-site survey uit, waarbij nauwkeurig wordt bepaald waar en hoeveel access points benodigd zijn en zullen we eventuele storingsbronnen in kaart brengen. We zorgen ervoor dat uw Wi-Fi-netwerk optimaal presteert en een uitstekende dekking biedt.

Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om uw netwerk te beveiligen tegen potentiële bedreigingen en zorgen we voor schaalbaarheid en toekomstbestendigheid, zodat uw netwerk kan meegroeien met uw bedrijf, zodat u kunt genieten van een stabiele en snelle Wi-Fi-ervaring voor alle gebruikers.

Van begin tot eind zorgen wij voor een volledige professionele implementatie. Indien gewenst onderhouden en bieden we support op het geleverde Wi-Fi netwerk.

U kunt rekenen op regelmatig onderhoud en monitoring om de prestaties van uw netwerk te optimaliseren en eventuele problemen tijdig op te lossen. Met UTPinfra heeft u niet alleen een betrouwbaar Wi-Fi-netwerk, maar ook de gemoedsrust dat uw netwerk veilig is en meegroeit met uw behoeften.

Wij streven ernaar om u de beste Wi-Fi-oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke vereisten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw draadloze netwerk kunnen verbeteren en optimaliseren.

Referenties

Klanten aan het woord

Quote green
Quote green left

Neem vrijblijvend contact op

“UTPinfra levert passende en hoogwaardige maatwerkoplossingen voor verschillende doelgroepen. UTPinfra biedt diensten aan binnen de zorg, het onderwijs, MKB, retail, hospitality, warehousing, recreatie, office en overheid.”

UTPinfra

Tim and Paul no background webp scaled

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.