UTP_INFRA_header

Camera beveiliging

U bent hier:Diensten/Camera beveiliging

Offerte aanvragen

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.

Waarom klanten kiezen voor een camerasysteem van UTPinfra.

banner hikvision unifi

Bent u opzoek naar een permanent camerasysteem voor Thuis of op Kantoor. Misschien verwacht u een lang antwoord op de vraag in onze titel. Maar het is eigenlijk heel simpel: wij geloven in een camera installatie voor iedere situatie. Iedereen verdient een rustige en ongestoorde nachtrust ook u. Zo voorkomen we diefstal en schade en loopt u minder risico.

Door camerabewaking te plaatsen kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, Met een goed camera systeem kan u op afstand altijd meekijken, achteraf terug kijken, en kan u de slimme camera’s voor u laten werken door bijvoorbeeld te tellen, of te signaleren.

Wij bieden momenteel twee camera systemen aan waar we in geveloven, Hikvision en UniFi camera systemen.

Hikvision camerasysteem:

Camerasystemen-img-01

Is een van de grootste fabrikanten op het gebied van camera beveiliging. De kwalitatief hoogwaardige beveiligingscamera’s van het bedrijf zijn internationaal meermaals bekroond met prestigieuze Golden Awards en worden zowel binnen de particuliere als zakelijke markt gezien als zeer betrouwbare beveiligingsoplossingen.

Hikvision Netwerk Video Recorders (NVR)

Wanneer u de beelden van uw bewakingscamera’s later wilt kunnen bekijken, is het belangrijk dat deze goed worden opgeslagen. Een Hikvision recorder is dan een uitstekende keuze. Bij UTPinfra vindt u verschillende soorten recorders van dit topmerk, zodat er voor iedere situatie een perfecte oplossing beschikbaar is. Zeker wanneer uw bewakingssysteem uit meerdere camera’s bestaat, is een Hikvision recorder een verstandige uitbreiding.

De input vanaf uw Hikvision IP camera naar de recorder verloopt via een netwerk. Dit type recorders wordt daarom ook wel ‘Network Video Recorders’ (NVR) genoemd. Bij de juiste keuze voor een NVR dient u rekening te houden met onder meer het aantal camera’s dat u aan wilt sluiten en de opslagcapaciteit. Hoe groter de opslagcapaciteit, hoe langer u de beelden kunt bewaren.

Wanneer uw systeem een combinatie is van analoge en Hikvision IP camera’s is een hybride recorder een ideale oplossing. Een meer geavanceerde optie zijn de AcuSense recorders, die dankzij een speciaal algoritme in staat zijn voertuigen en personen te herkennen.

Camerasystemen-img-02

Hikvision assortiment:

Bij UTPinfra vindt u een zeer uitgebreid Hikvision assortiment. Daardoor kan het lastig zijn om een keuze te maken; welke camera’s passen het beste bij uw bedrijf, woning of situatie? Om antwoord te krijgen op die vraag, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw videobewaking!

Ubiquiti UniFi Protect:

Camerasystemen-img-03

Naast de UniFi netwerk hardware en software is er de UniFi Protect product lijn. Een camera bewaking systeem geschikt voor thuis of op de zaak met eenvoudige installatie en uitbreidings mogelijkheden. Vaak is het probleem met veel camera systemen dat het ontzettend duur is in de aanschaf, dan komen er nog licentie kosten bij enz. Met het UniFi Protect systeem is dit niet het geval.

Met de eenvoudige en veilige camera systemen van UniFi Protect bieden wij de mogelijkheid het huis of het bedrijf zelf te monitoren, wanneer men wilt en op elk moment van de dag. Uiteraard kunnen de beelden ook worden bekeken met mobiele apparaten zoals smartphone of tablet en is er direct een actueel beeld live te zien van de omgeving.

Dankzij een duurzame behuizing, zijn de UniFi Video Camera’s ontworpen voor gebruik binnenshuis of buitenshuis.

Een aantal voordelen van UniFi Protect:

 • Na de aanschaf geen extra licentie kosten!
 • 24/7 beeld en/of geluid in en rondom het huis / pand
 • Beelden terug kijken wanneer men wilt, ook via mobiel
 • De keuze tussen constante opname of bij beweging
 • Push notificaties van beweging en/of opname op Mobiel of via e-mail
 • Live alle camera’s bekijken op afstand, overal ter wereld
 • Systeem is eenvoudig uit te breiden tot meerdere camera’s
 • IR Led optie voor de camera’s voor nachtzicht
 • Beelden die opgeslagen zijn kunnen zowel lokaal als in de Cloud worden opgeslagen
 • Geen super dure licentie kosten of dure hardware om HD beeld te krijgen
 • Ondersteuning loopt via UTPinfra

UNVR:

Ideaal voor als je net even iets meer op wilt slaan, met de UNVR (UniFi Network Video Recorder) kun je 4 schijven gebruiken om in een RAID opstelling al je camera beelden op te slaan en te bekijken, waar je ook bent.

Camerasystemen-img-04

Goede kwaliteit, met allerlei opties:

De G3 en G4 series van UniFi hebben mogelijkheden voor nachtvisie, binnen en buiten, optische zoom, en 2K of 4K resolutie. De camera’s worden aangesloten op een UDM Pro Router, Cloudkey Gen2 Plus of UNVR (UniFi Network Video Recorder).

Camerasystemen-img-05

Is camera beveiliging van UTPinfra wat voor u? Wij hebben de meest genoemde voordelen op een rij gezet.

1. Bewaak je eigendom

Als eigenaar van een huis of bedrijf is het belangrijk dat je je woning of kantoor kunt monitoren wanneer je niet in de buurt bent. Het hebben van een beveiligingscamera zou erg handig zijn voor dit soort situaties. En als er iets misgaat, kun je de lokale autoriteiten tijdig waarschuwen.

2. Preventie van inbraken

Een belangrijke functie van beveiligingscamera’s is dat huiseigenaren of bedrijf personen kunnen identificeren die mogelijk bij hun voordeur of op hun eigendom zijn. Een goed geplaatste bewakingscamera in een donkere hoek of boven de voordeur zal de huiseigenaar of bedrijf helpen wie er aan de deur staat en wat hun bedoelingen zijn.

3. Helpt bij het verhogen van de kantoorproductiviteit

Een zaakvoerder moet zijn bedrijfseigendommen bewaken om verlies of diefstal te voorkomen. Omdat het niet mogelijk is voor de zaakvoerder om alles tegelijkertijd te controleren, kunnen beveiligingscamera’s hem uit deze situatie helpen. Beveiligingscamera’s kunnen ook helpen de prestaties van medewerkers te bewaken, diefstal van materialen of geld te verminderen, werknemers zich veilig te laten voelen en de kosten van verzekering voor de ondernemer te verlagen.

4. Preventie van Vandalen en Criminelen

Ondanks de inspanningen die geleverd worden om criminaliteit te bestrijden, blijven criminelen hun misdaad plegen. Wel, het goede nieuws is dat beveiligingscamera’s dergelijke incidenten kunnen helpen voorkomen. Vandalen en criminelen houden, nog voordat ze overgaan tot hun daad, een eigendom nauwlettend in de gaten; de aanwezigheid van camerabeveiliging zorgt ervoor dat ze twee keer gaan nadenken en hopelijk ervan afzien.

5. Nuttig bewijs

Wanneer een misdaad wordt gepleegd, ongeacht de locatie, kunnen de beelden van de beveiligingscamera een nuttige vorm van bewijs zijn. Ze zeggen immers: “video’s liegen niet”.

6. Digitale opslag

Camera beveliging systemen staan bekend om hun vermogen om gebeurtenissen in real time vast te leggen, maar een ander goed kenmerk is dat ze digitale opslagsystemen kunnen bedienen. Het opgenomen beeldmateriaal kan digitaal worden opgeslagen, wat handig kan zijn in studies en analyses voor toekomstige gebeurtenissen.

7. Conflictoplossing

Op de werkplek komen meestal conflicten naar voren. Voor zakelijke doeleinden is het belangrijk om de oorzaak van het conflict te kennen en op te lossen. Als er een goed geplaatste beveiligingscamera aanwezig is, kan de oorzaak van het conflict snel worden achterhaald en kan het oplossen ervan gemakkelijker worden uitgevoerd.

8. Korting bij de verzekering voor huiseigenaren

Het hebben van een camerabeveiligingssysteem zou je kunnen helpen om de kosten te drukken, omdat de meeste verzekeringsmaatschappijen een korting bieden voor huizen met beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.

Neem contact op

Naar aanleiding van uw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact op. Vul uw gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.